روغن کرمانشاهی
روغن
کرمانشاهی![]()
روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی نوعی روغن است که در بهترین نوع آن را در کرمانشاه از شیر گاو و گوسفند به دست میآورند و در مقابل روغن نباتی به معنی مطلق روغن زرد نیز استعمال میشود.
روغن حیوانی از نوعی کرهٔ محلی بهدست میآید که از به هم زدن دوغ در مشک تهیه میشود. ابتدا دوغ تهیه شده از ماست را درون مشک ریخته و پس از تکان دادن مشک، کره را از دوغ جدا میکنند. سپس کره را درون دیگهای بزرگ ریخته و به ملایمت حرارت میدهند. در اثر حرارت، آب کره تبخیر و روغن آن که چربی حیوانی است باقی میماند.
طعم این روغن بستگی زیادی به نحوه خوراک و چرای دام دارد[نیازمند منبع]؛ بهدلیل چرای گلههای گوسفند منطقه غرب ایران در مراتع پر علف، این روغن از طعم و مزهٔ خاصی که حاصل گیاهان معطر کوهی میباشد برخوردار است.
به نام خداوند مهربان
با سلام و احترام
این آخرین پست امشبه که برای سلامت همه شما عزیزانی که خدای ناکرده مشکل خاصی ندارید مفید است.
امیدوارم که مثل بهره امروز من از این روغن، بهره برده و لذت ببرید؛ انشاء الله
شب خوش
در پناه حق
این وبلاگ جهت آماده سازی هر چه بهتر برای ورود به دنیای تجارت الکترونیک راه اندازی شده است.